A NYÁRI RENDELÉSRŐL: Ha a nyáron valamely szállítás alkalmával elutazik, nem kell az egész hónapot kihagynia! Írja meg nekünk, és az adott alkalommal nem visszük ki Önnek a tojást, hanem csak akkor, amikorra kéri helyette. Szép nyarat kívánunk!

Keserű Zoltán

Keserü Zoltán vagyok. Fő állásban Ócsárd község polgármestere. Családi vállalkozás keretében kistermelőként tojás termeléssel foglalkozom saját ócsárdi családi házam területén hagyományos háztáji jelleggel. Vállalkozásom lényege, hogy megmaradjon a termelés háztáji szinten, amit előállítunk az az igazi falusi, szabad tartásos, kapirgálós tyúkból származó tojás. 
Az állat számára nincs ketrec, sem bezártság, egész nap élvezi a tyúkudvar adta szabadságot. A takarmány, amit az állatok kapnak nincs semmiféle adalékkal, színezékkel keverve a szebb tojássárga szín elérése érdekében. Csakis természetes takarmányt esznek az állatok .Ezáltal a tojás sárgája is természetes nap sárga színű.  

A tojások saját bélyegzővel, csomagolva a megfelelő adatok feltüntetésével a hatósági előírásoknak megfelelően kerülnek a fogyasztókhoz.

Elfogadható bankkártyák