Amit rólunk tudni kell, az összességében a kettős cél, és a megvalósítás mikéntje.
A kettős cél a következő: egyrészt szeretnénk elérni, hogy megváltozhasson a jelenlegi helyzet, és minél több vidéki gazda/család számára legyen reális megélhetési lehetőség a becsületes munka, mellyel valóban egészséges, és magas minőségű élelmiszert (szabad tartású, kapirgálós tyúkok tojásai, a gazda saját maga által termelt takarmányával etetett tyúkok, hormon, és antibiotikum nélkül) állítanak elő. Másrészt szeretnénk elérni, hogy a vásárlók már jelen lévő igényére magyar, és főként háztáji élelmiszer tudjon lenni a válasz, mindez nyomon követhetően, ellenőrizhetően, tisztán, és feddhetetlenül.
Összefoglalva mindkét résztvevő esetében fontos a bizalom újraépítése, és  közös felelősségvállalás kérdése. Ez a mi nagyon gyakorlatias filozófiánk.

A megvalósítás szempontjából kulcsfontosságú, hogy az eddig nehéz értékesítési körülmények között termelő gazdák termékét (tojás) olyan vásárlókhoz juttatjuk el, ahova eddig nem tudtak volna. Ez szinte minden vásárló esetében elmondható, de különösen is igaz például a Szamos Cukrászdák, vagy a Le Meridien szálloda esetében. S így nem csak a kistermelőinknek tudunk biztos megélhetést nyújtani, hanem a nagyobb vevőinknek is megadhatjuk azt, amit eddig nem tudtak megszerezni: Házi termékek, viszonylag nagy mennyiségben, és biztos, folyamatos ellátással.
Jelenleg Budapesten 14 helyre szállítunk már tojást.

Elfogadható bankkártyák