Fizetési tájékoztató

A YouTyúk.hu a Barion által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A Barion Smart Gateway fizetőkapun bárki fizethet bankkártyával, egyszerűen bankkártya adatainak megadásával, nem szükséges előzetes regisztráció. A Barion tárcával rendelkező felhasználók azonban kényelmesebben fizethetnek, ezért minden fizetésnél van lehetőség regisztrációra. A vásárlás bármikor megszakítható az oldalon található Vásárlás megszakítása feliratra kattintva. A Barion fizetési lehetőségekről bővebb információk találhatók a Barion honlapján.

A biztonságról

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Honlapunk a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Barion pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat. A fizetőoldal adattartalmáról a YouTuk.hu nem értesül, azokat csak a Barion érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a honlapunk tájékoztatja.

A tojások ellenértéke, és a tyúkfoglalási díj, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

  • Olvassa el a YouTyuk.hu ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozza át a YouTyuk.hu biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

Elfogadott kártyák

A Barion internetes fizetési rendszere a MasterCard, Visa Classic, Maestro, Visa Electron és American Express kártyákat fogadja el.

Fizetés lépései

  1. Ön a YouTyuk.hu oldalon választja ki a foglalni kívánt tyúkok számát, ebből adódóan a kiszállított tojások számát, valamint a kívánt átvevőpontot, és gazdát. A szolgáltatás ellenértékét bankkártyás fizetéssel tudja részünkre, és a gazda részére eljuttatni.
  2. Ezt követően Ön átkerül a Barion biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
  4. A fizetést követően Ön visszatér a YouTyuk.hu-ra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a Barion elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Barion