Vásárlói tájékoztató

A YouTyúk működésének alapelve, hogy összeköti a gazdát a vásárlóval, és megoldja a szállítás kérdését. Ehhez szükséges az üzleti modell, melynek legfontosabb eleme a tyúkbérlés fogalma. Tojást vásárolni csak tyúkbérlés által lehetséges. Tyúkot bérelni minimum egy hónapra lehet. A tyúkbérlet két okból szükséges: egyrészt biztosíték a gazdának a vásárlásról, másrészt a tyúkbérleti díj a rendszer működtetésének költsége. A szállítás átvevőpontokra történik, ahol a vevők átvehetik a megrendelt tojást.

A YouTyúk vállalja, hogy a megfelelő háttér-infrastruktúra működtetésével eljuttatja a tojást a vásárlónak az általa kiválasztott gazdától az általa kiválasztott átvevőpontra. A vásárló tyúkbérlet útján tud tojást vásárolni. Tyúkot bérelni minimum 2-t kell, minimum egy hónapig. Ez heti 10db tojást jelent. A szállítás kéthetente történik.

A szolgáltatás árát a megrendeléskor kell fizetni, online bankkártyás fizetéssel. A kifizetett szolgáltatásról a vevő email-ben kap számlát, az összeget kétfelé bontva: tojás áráról a gazdától, a tyúkfoglalási díjról a YouTyúktól.

A YouTyúk a bankszámlájára érkező tojás-árat maradéktalanul, közvetlenül, és haladéktalanul továbbítja a gazda részére. Ezen összegből semmiféle levonást nem eszközöl.

A vásárlás menete

A vevő kiválasztja a vásárolni kívánt tojás, és a szolgáltatás paramétereit:

  • gazda
  • egy hétre jutó tojások száma
  • átvevőpont

Rendelés gombra kattintva megtekintheti az összegzést, majd a fizetés gombra kattintva a rendszer átirányítja a bank oldalára, ahol a megfelelő adatokat kitöltve kiegyenlítheti a szolgáltatás ellenértékét

Barion