Youtyúk garancia

Felhívjuk Kedves Tyúkfoglalóink figyelmét, hogy a YouTyuk-hu oldalon leadott rendelések internetes vásárlásnak minősülnek. Így a törvényi előírásoknak megfelelően 8 napon belül elállhat vásárlási szándékától, és a kifizetett teljes összeget visszatérítjük. Abban az esetben, ha a 8 napon belül lemondás történik, de az ön Ön részére már szállítottunk ki tojást, úgy a visszafizetett összegből levonjuk a már kiszállított tojások értékét, a tyúkfoglalási díjat azokhoz arányosan hozzáadva, és a fennmaradó összeget térítjük vissza az Ön részére.

A szállítások alkalmával a vevő értesítést kap a leszállított tojásokról. Felhívjuk a vásárló figyelmét, hogy a kiszállítást követő 24 órán belül vegye át a tojásokat, mert ennyi ideig vállal felelősséget a tojásért az átvevőpont. A 24 órát követően a tojások megfelelő tárolása a vevő felelőssége. Az át nem vett tojásokat  az odaszállítást követő 14. nap után eltávolítjuk az átvevőpontról, és az azokért kifizetett összeg nem jár vissza.

A minőségi reklamációt kivizsgáljuk, és a fogyasztásra alkalmatlan tojások helyett újakat szállítunk. Reklamációhoz kérjük őrizze meg a kifogásolt minőségű tojást. Kizárólag akkor fogadunk el reklamációt, ha kétséget kizáróan az átvétel előtt vált fogyaszthatatlanná a tojás, és a fogyaszthatatlanság a reklamáció oka. Ezek bizonyítása a vásárlót terheli, amennyiben az eset kivizsgálása során nem találunk hibát a rendszerben, mely a minőségromlást okozhatta.  Szubjektív okokat nem fogadunk el reklamáció okaként, mint a sárgája színe, vagy a tojás mérete. Tojásaink származását gazdáink nyilatkozata igazolja.

A tojások minőségéért a YouTyuk által felállított felelősségi lánc tagjai vállalják a felelősséget. E lánc tagjai, és a köztük megoszló felelősség a következő:

  1. A tyúktól a csomagolóközpontig: A gazda felelőssége.
  2. Az csomagolóközponton való lerakodástól a felrakodásig: az csomagolóközpont felelőssége
  3. Felrakodástól az átvevőponton lerakásig: a szállító felelőssége
  4. Lerakástól 24. óra: az átvevőpont felelőssége
  5. 24. óra után: A vevő felelőssége.

A lánc minden egyes tagjával szerződésben határoztuk meg a feltételeket, és e szerződés, valamint az emberséges hozzáállás köti Őket, hogy a tojásokat megfelelő módon kezeljék.

Ha panasszal kíván élni, kérjük keressen bennünket a

20/440-77-49 telefonszámon, vagy küldjön nekünk email-t a

youtyuk@gmail.com címre. Levelére minden esetben 24 órán belül válaszolunk.

Barion